Vakgarage Erik Wijtten BV

Vakgarage Erik Wijtten BV

Brommobiel specialist Nijmegen

Welkom op de site van Vakgarage Wijtten in Gennep. Wij zijn uw officiële AIXAM dealer in de regio Nijmegen en gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands brommobielen / 45 km auto's. Onze brommobielen voldoen aan de hoogste kwaliteit standaard om in uw dagelijkse mobiliteit behoefte te voorzien. Voor een deskundig advies bij de aankoop van uw nieuwe of gebruikte AIXAM bent u bij Wijtten aan het juiste adres. Met veel modellen op voorraad staan wij garant voor een snelle levering!

Uitgebreid assortiment AIXAM brommobielen

AIXAM dealer Wijtten biedt u een brede range van producten: de AIXAM City, Coupé en Break. Een AIXAM staat voor veilig en comfortabel vervoer. Het nieuwe EMOTION assortiment maakt de 45 km auto volwassen; een krachtige en stillere motor zorgt voor een optimaal rijcomfort en de betrouwbaarheid blijft hoog zoals we van AIXAM gewend bent.
Tip: vraag hier de gratis brochure aan van de nieuwe AIXAM modellen!

Financiering en onderhoud

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van brommobielen. Wij onderhouden AIXAM brommobielen, maar ook alle andere merken. Ook financiering behoort tot de mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Bel ons op 0485 51 18 94 of kom langs bij onze garage in Gennep.

AIXAM: uniek in veiligheid en design

AIXAM is marktleider in de productie en verkoop van brommobielen in Europa. Het uitgebreide assortiment 45 km auto’s onderscheidt zich op het gebied van design en veiligheid. AIXAM stelt hoge eisen aan de veiligheid van haar brommobielen en als enige fabrikant is AIXAM geslaagd voor alle veiligheidstesten. En wilt u niet alleen een veilige, maar ook een mooie 45 km auto rijden? Die qua design niet onder doet voor ‘normale’ weggebruikers?
Bekijk de nieuwe modellen van AIXAM en laat u verleiden door het innovatief en moderne design.

Zelf ervaren? Kom snel langs voor een gratis proefrit en laat u verrassen door de looks en het rijcomfort van een AIXAM brommobiel.